Even voorstellen

9-08-2022 | Blog

< 1 min. lezen

Wie ben ik?

Mijn naam is Conrad Aalbers en ben in juni 2022 gestart als arbeidsdeskundig consultant bij Be Suitable. Ik ben 48 en woon in het midden van het land.

Mijn werkervaring

Na 20 jaar als zelfstandig ondernemer in de uitzendbranche te hebben gewerkt, waar ik zo ongeveer alle functies binnen een uitzendbureau heb doorlopen, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Op een dag kwam ik tijdens mijn werk in gesprek met een arbeidsdeskundige. Dit gesprek inspireerde me zo dat ik de opleiding tot arbeidsdeskundige ben gaan volgen. Na afronding van de opleiding ben ik direct aan de slag gegaan als arbeidsdeskundige. Van deze carrière switch heb ik nog geen moment spijt gehad.

Wat is mijn rol bij Be Suitable?

Ik ben als arbeidsdeskundig consultant veel onderweg om onderzoeken te doen op locatie bij de werkgever. Tijdens zo’n onderzoek geef ik antwoord op de vraag welke stappen werkgever en werknemer kunnen zetten om terugkeer naar werk mogelijk te maken.

Hobby’s

In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met vrienden, we gaan naar festivals, concerten en evenementen. Ik lees veel en volg ook series op Netflix. Om een beetje fit te blijven, ben ik ook soms te vinden in de sportschool.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar conrad@besuitable.nl.

Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Auteur

Melek Kuloglu is Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Dagelijks informeert en adviseert zij werkgevers bij complexe verzuimvraagstukken.

Gerelateerde artikelen

0 reacties