Intermediairs

Bent u als intermediair actief op het gebied van inkomensverzekeringen? En zoekt u een samenwerkingspartner met kennis op het gebied van risicobeheersing bij verzuim en arbeidsongeschiktheid? Maak dan gebruik van de expertise van register casemanagementbureau Be Suitable.

Door alle wijzigingen in de Nederlandse sociale zekerheid worden uw klanten steeds verder financieel verantwoordelijk voor ziekteverzuim. Dit vraagt om, meer, noodzakelijke acties van u als adviseur om uw klanten adequaat te kunnen (blijven) adviseren.

Advies tussenpersoon adviseur over sociale zekerheid verzekeringen werkgevers
Expertise Juridisch Sociale Zekerheid Team Be Suitable

Expertise bij Be Suitable

Be Suitable beschikt over diverse specialisten zoals geregistreerde casemanagers (Rccm®/Crov®), arbeidsdeskundigen en juridisch consultants. Door de continue veranderingen binnen de Nederlandse sociale zekerheid hechten wij veel waarde aan het bijhouden van onze kennis.

Ons team van specialisten voldoet aan alle opleidingseisen en streeft naar een zo hoog mogelijk kennisniveau door het volgen van permanente educatie. Op deze manier bieden wij zichtbaar toegevoegde waarde voor adviseurs.

Naast deskundigheid is het kiezen van de juiste aanpak altijd ons uitgangspunt. Wij inventariseren de specifieke behoefte van uw klanten en gaan samen aan de slag.

Benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen doen? Kijk dan bij ‘Diensten’ of neem contact met ons op.

Het maximale doen voor uw klanten.