Het team van Be Suitable

Marc Houtman

Marc Houtman

Teammanager

Marc Houtman is werkzaam als teammanager bij Be Suitable. Naast het aansturen van het team en het ontwikkelen van onze dienstverlening, adviseert hij werkgevers op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s. Hij is sinds 2013 geregistreerd Case & Care manager (Rccm®) en heeft veel ervaring op het gebied van risicobeheersing binnen de Nederlandse sociale zekerheid.  Wilt u meer weten over onze dienstverlening en mogelijke samenwerking? Neemt u dan contact op via marc@besuitable.nl
Marije de Vries

Marije de Vries

Casemanager Regie op Verzuim

Marije werkt sinds augustus 2017 bij Be Suitable. Hiervoor heeft zij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan op het gebied van casemanagement en ziekteverzuim. Zij is een echte specialiste op ‘Poortwachter-gebied’ en weet als geen ander hoe ze een complex dossier moet aanpakken. Marije is in het bezit van het diploma Casemanager Regie op Verzuim (Crov®). Zo kan zij u vanaf de start van het verzuim tot en met de WIA-aanvraag op betrokken en adequate wijze adviseren. Vragen? Mail naar: marije@besuitable.nl
Bas Bouwhuis

Bas Bouwhuis

Arbeidsdeskundig Consultant

Sinds juni 2015 is Bas werkzaam bij Be Suitable. Met een achtergrond als journalist zit nieuwsgierigheid in zijn bloed, terwijl zijn interesse voor het aanpakken van ziekteverzuim werd gevoed bij een grote intermediair en verzekeraar. Bas mag zichzelf sinds juli 2017 Register Arbeidsdeskundige noemen en voert in die hoedanigheid arbeidsdeskundige onderzoeken uit. Ook heeft hij in een eerder stadium de opleiding tot Casemanager Regie op Verzuim (Crov®) afgerond. Vragen? Mail naar: bas@besuitable.nl.

Gert van der Graaf

Gert van der Graaf

Register Casemanager

Gert heeft in het verleden jarenlang bij meerdere verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Daar had hij contact met werkgevers, arbodiensten, casemanagementbureaus en het UWV over de arbeidsongeschiktheid van werknemers, re-integratie en alles wat daarbij komt kijken. In november 2015 heeft hij ervoor gekozen om bij Be Suitable in dienst te treden, en werkt, na het afronden van de opleiding Rccm©, nu als Register Casemanager. Hij fungeert graag als vraagbaak en zoekt zaken voor u tot op de bodem uit. Vragen? Stuur een e-mail naar gert@besuitable.nl.
Anike Alvarenga

Anike Alvarenga

Register Casemanager

Anike is sinds december 2014 werkzaam bij Be Suitable als Register Casemanager en heeft de opleiding Rccm© afgerond. Haar HR-achtergrond helpt om een betere voorstelling te maken van verzuimsituaties. Zij stelt met haar betrokkenheid alles in het werk om lastige re-integratievraagstukken snel in goede banen te leiden en te voldoen aan eisen uit de Wet Verbetering Poortwachter. Ook verzorgt zij de begeleiding van werkgevers met een WGA Eigenrisicodragersverzekering om instroom te voorkomen en uitstroom te versnellen. Vragen? Neem contact op via anike@besuitable.nl.
LAURA HENDRIKS

LAURA HENDRIKS

Juridisch Consultant

Laura werkt bij Be Suitable als Juridisch Consultant en heeft daarnaast de opleiding Crov® afgerond. Met haar passie voor recht ondersteunt ze u graag in uw (rechts)positie en gaat ze samen met u op zoek naar oplossingen door wet- en regelgeving op de juiste manier te interpreteren. Door haar ervaring met ziekteverzuim en sociale zekerheid weet Laura hoe ze een complex-re-integratiedossier moet benaderen en het verschil te maken. Als Juridisch Consultant richt zij zich op schadelastbeheersing en de diverse belangen bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV. Vragen? Mail naar: laura@besuitable.nl.
BERDIEN VAN BENTHEM

BERDIEN VAN BENTHEM

Junior Casemanager

Berdien werkt bij Be Suitable als Junior Casemanager en houdt zich bezig met verzuimvraagstukken. Vragen voor Berdien? Stuur een e-mail naar: berdien@besuitable.nl.

Marco Pos

Marco Pos

Oprichter Be Suitable

Marco werkt al bijna 30 jaar in de inkomensmarkt en heeft, als liefhebber van sociale wet- en regelgeving pur sang, verschillende rollen bij verzekeraars, intermediairs en volmachten vervuld. Toenemende complexiteit en veranderende wet- en regelgeving hebben Marco er vijf jaar geleden toe aangezet Be Suitable op te richten. Specialistische inzet is in zijn ogen een absolute must, waarbij tijdig en juist acteren van het grootste belang zijn. Toch vraagt iedere ziekmelding ook een andere aanpak om de re-integratie optimaal te bevorderen! Vragen voor Marco? Mail naar: marco@besuitable.nl.