Het team van Be Suitable

Marc Houtman

Marc Houtman

Teammanager

Marc Houtman is werkzaam als teammanager bij Be Suitable. Naast het aansturen van het team en het ontwikkelen van onze dienstverlening, adviseert hij werkgevers op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s. Hij is sinds 2013 geregistreerd Case & Care manager (Rccm®) en heeft veel ervaring op het gebied van risicobeheersing binnen de Nederlandse sociale zekerheid.  Wilt u meer weten over onze dienstverlening en mogelijke samenwerking? Neemt u dan contact op via marc@besuitable.nl
Marije de Vries

Marije de Vries

Casemanager Regie op Verzuim

Marije werkt sinds augustus 2017 bij Be Suitable. Hiervoor heeft zij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan op het gebied van casemanagement en ziekteverzuim. Zij is een echte specialiste op ‘Poortwachter-gebied’ en weet als geen ander hoe ze een complex dossier moet aanpakken. Marije is in het bezit van het diploma Casemanager Regie op Verzuim (Crov®). Zo kan zij u vanaf de start van het verzuim tot en met de WIA-aanvraag op betrokken en adequate wijze adviseren. Vragen? Mail naar: marije@besuitable.nl
EDWARD SCHERINGA

EDWARD SCHERINGA

Arbeidsdeskundig Consultant

Edward werkt sinds juni 2019 bij Be Suitable en is werkzaam als arbeidsdeskundige sinds 2001 bij o.a. het UWV. Hij heeft verder ervaring opgedaan als verzuim- & WIA-casemanager, re-integratiespecialist 2e spoor, trainer en opleider. Zijn roots liggen in de bemiddeling bij het voormalige Arbeidsvoorziening. Edward is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt met, in arbeid, oog voor het individuele welzijn en onze welvaart. Een arbeidsdeskundig onderzoek is voor hem ‘meer dan een momentopname’, waar mogelijk reikt zijn advies verder dan de casus. Vragen? Mail: edward@besuitable.nl.

Gert van der Graaf

Gert van der Graaf

Register Casemanager

Gert heeft in het verleden jarenlang bij meerdere verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Daar had hij contact met werkgevers, arbodiensten, casemanagementbureaus en het UWV over de arbeidsongeschiktheid van werknemers, re-integratie en alles wat daarbij komt kijken. In november 2015 heeft hij ervoor gekozen om bij Be Suitable in dienst te treden, en werkt, na het afronden van de opleiding Rccm©, nu als Register Casemanager. Hij fungeert graag als vraagbaak en zoekt zaken voor u tot op de bodem uit. Vragen? Stuur een e-mail naar gert@besuitable.nl.
Anike Alvarenga

Anike Alvarenga

Register Casemanager

Anike is sinds december 2014 werkzaam bij Be Suitable als Register Casemanager en heeft de opleiding Rccm© afgerond. Haar HR-achtergrond helpt om een betere voorstelling te maken van verzuimsituaties. Zij stelt met haar betrokkenheid alles in het werk om lastige re-integratievraagstukken snel in goede banen te leiden en te voldoen aan eisen uit de Wet Verbetering Poortwachter. Ook verzorgt zij de begeleiding van werkgevers met een WGA Eigenrisicodragersverzekering om instroom te voorkomen en uitstroom te versnellen. Vragen? Neem contact op via anike@besuitable.nl.
LAURA HENDRIKS

LAURA HENDRIKS

Juridisch Consultant

Laura werkt bij Be Suitable als Juridisch Consultant en heeft daarnaast de opleiding Crov® afgerond. Met haar passie voor recht ondersteunt ze u graag in uw (rechts)positie en gaat ze samen met u op zoek naar oplossingen door wet- en regelgeving op de juiste manier te interpreteren. Door haar ervaring met ziekteverzuim en sociale zekerheid weet Laura hoe ze een complex-re-integratiedossier moet benaderen en het verschil te maken. Als Juridisch Consultant richt zij zich op schadelastbeheersing en de diverse belangen bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV. Vragen? Mail naar: laura@besuitable.nl.
BERDIEN VAN BENTHEM

BERDIEN VAN BENTHEM

Junior Casemanager

Berdien werkt bij Be Suitable als Junior Casemanager en houdt zich in deze rol dagelijks bezig met lastige verzuim- vraagstukken. Ze volgt op dit moment de opleiding Regie op Verzuim om een verdiepingsslag te maken om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast het begeleiden van werkgevers bij ziekteverzuim houdt ze zich ook bezig met Proces en Kwaliteit binnen onze eigen organisatie. Vragen voor Berdien? Stuur een e-mail naar: berdien@besuitable.nl.

Caroline v. Nieuwenhoven

Caroline v. Nieuwenhoven

Casemanager Regie op Verzuim

Caroline werkt sinds april 2019 bij Be Suitable. Hiervoor heeft zij tien jaar gewerkt als re-integratie adviseur en Spoor 2 specialist bij Power4People. In deze rol heeft zij vele werknemers succesvol herplaatst in werk en werkgevers geadviseerd in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en het voorkomen van loonsancties. Ook is Caroline HR-Manager geweest bij diverse (grote) werkgevers. Zij komt graag langs om persoonlijk haar kennis op het gebied van HR, en in het bijzonder van verzuim en re-integratie, te delen. Bel of mail: caroline@besuitable.nl.

MELEK Kuloglu

MELEK Kuloglu

Front Office Medewerker

Melek verricht als Front Office Medewerker ondersteunende, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Zij is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, opdrachtgevers of aangesloten providers en fungeert als vraagbaak en luisterend oor voor onze klanten. Achter de schermen zorgt ze ervoor dat alles bij Be Suitable soepel verloopt. Vragen? Mail naar: melek@besuitable.nl.

Marco Pos

Marco Pos

Oprichter Be Suitable

Marco werkt al bijna 30 jaar in de inkomensmarkt en heeft, als liefhebber van sociale wet- en regelgeving pur sang, verschillende rollen bij verzekeraars, intermediairs en volmachten vervuld. Toenemende complexiteit en veranderende wet- en regelgeving hebben Marco er vijf jaar geleden toe aangezet Be Suitable op te richten. Specialistische inzet is in zijn ogen een absolute must, iedere ziekmelding vraagt een andere aanpak om de re-integratie optimaal te bevorderen! Vragen voor Marco? Mail naar: marco@besuitable.nl.