Het team van Be Suitable

Pui Tseng

Pui Tseng

Supportmedewerker Verzuim

Pui is als supportmedewerker verzuim het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. Zij denkt graag met u mee over het soort dienstverlening dat bij uw bedrijf en/of uw vraag past. Daarbij schakelt zij de juiste professionals in die u kunnen ondersteunen. Ook ondersteunt Pui haar collega aan het front met betrekking tot vragen over verzuim en re-integratie. Vragen? Stuur een e-mail naar: p.tseng@besuitable.nl. 

Erica van Zetten

Erica van Zetten

Supportmedewerker Verzuim

Erica verricht als supportmedewerker verzuim ondersteunende, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Zij is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, opdrachtgevers of aangesloten providers en fungeert als vraagbaak en luisterend oor voor onze klanten. Achter de schermen zorgt Erica ervoor dat alles bij Be Suitable soepel verloopt. Vragen? Stuur een e-mail naar: e.van.zetten@besuitable.nl

Veerle Tijssen

Veerle Tijssen

Arbeidsdeskundig Consultant (gecertificeerd en geregistreerd)

Veerle is sinds september 2019 werkzaam bij Be Suitable als Arbeidsdeskundig Consultant. Veerle is een gecertificeerd (Hobéon) en geregistreerd (SRA) arbeidsdeskundige. Daarnaast heeft zij de opleiding tot specialist taakdelegatie afgerond. Veerle heeft ruime ervaring binnen diverse organisaties in HR functies op verschillende niveaus. Vanuit een interesse in ieder mens kijkt Veerle bij elk arbeidsdeskundig onderzoek naar het beste voor werkgever en werknemer. Daarbij is haar doel altijd duurzame re-integratie. Vragen? Stuur een e-mail naar: v.tijssen@besuitable.nl

Conrad Aalbers

Conrad Aalbers

Arbeidsdeskundig Consultant (geregistreerd)

Conrad werkt sinds juni 2022 bij Be Suitable als Arbeidsdeskundig Consultant. Conrad is een geregistreerde arbeidsdeskundige (SRA). Hij heeft ruime ervaring in de uitzendbranche op zowel uitvoerend als leidinggevend niveau. Door deze ervaring kan hij makkelijk overzicht krijgen in de meest uiteenlopende situaties en werknemer en werkgever advies geven. Vragen? Stuur een e-mail naar: ca.aalbers@besuitable.nl.

Anike Alvarenga

Anike Alvarenga

Register Casemanager

Anike is sinds december 2014 werkzaam bij Be Suitable als Register Casemanager en heeft de opleiding Rccm© afgerond. Haar HR-achtergrond helpt om een betere voorstelling te maken van verzuimsituaties. Zij stelt met haar betrokkenheid alles in het werk om lastige re-integratievraagstukken snel in goede banen te leiden en te voldoen aan eisen uit de Wet Verbetering Poortwachter. Ook verzorgt zij de begeleiding van werkgevers met een WGA Eigenrisicodragersverzekering om instroom te voorkomen en uitstroom te versnellen. Vragen? Stuur een e-mail naar: a.alvarenga@besuitable.nl.

Caroline van Nieuwenhoven

Caroline van Nieuwenhoven

Casemanager Regie op Verzuim

Caroline werkt sinds april 2019 bij Be Suitable. Hiervoor heeft zij tien jaar gewerkt als re-integratie adviseur en Spoor 2 specialist. In deze rol heeft zij vele werknemers succesvol herplaatst in werk en werkgevers geadviseerd in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en het voorkomen van loonsancties. Ook is Caroline HR-Manager geweest bij diverse (grote) werkgevers. Zij komt graag langs om persoonlijk haar kennis op het gebied van HR, en in het bijzonder van verzuim en re-integratie, te delen. Vragen? Stuur een e-mail naar: ch.van.nieuwenhoven@besuitable.nl.

Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Casemanager Regie op Verzuim

Melek werkt sinds maart 2019 bij Be Suitable als Casemanager Regie op Verzuim. Naast haar bachelor Gezondheidswetenschappen, heeft zij de opleiding Regie op Verzuim afgerond. Met behulp van deze kennis kan zij verdieping creëren in haar kennis op het gebied van verzuimvraagstukken. Naast het begeleiden van werkgevers bij ziekteverzuim. houdt zij zich bezig met de interne Communicatie & Marketing vraagstukken. Vragen? Stuur een e-mail naar: m.kuloglu@besuitable.nl.

Sally Muijsert- Cornelissen

Sally Muijsert- Cornelissen

Casemanager Regie op Verzuim

Sally heeft de opleiding Regie op Verzuim afgerond en is sinds november 2020 in dienst bij Be Suitable als casemanager. Hiervoor heeft zij voor diverse verzekeringsmaatschappijen gewerkt op het gebied van claims en re-integratie voor bedrijven en zelfstandig ondernemers. In deze rol heeft zij vele werkgevers geadviseerd in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en het voorkomen van loonsancties. Zij denkt graag met u mee in complexe verzuimvraagstukken en helpt u graag op weg met het zetten van gepaste stappen in een verzuimtraject.  Vragen? Stuur een e-mail naar: sjr.muijsert@besuitable.nl
Caro Berghuis- de Kieviet

Caro Berghuis- de Kieviet

Casemanager Regie op Verzuim

Na jaren als interim HR adviseur en casemanager verzuim voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt, is Caro Berghuis – de Kieviet per 1 juni 2022 werkzaam als Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Caro zorgt ervoor dat uw verzuimdossier strategisch ingericht wordt. Dat doet zij met behulp van haar kennis en kunde op het gebied van HRM, verzuim- en Arbowetgeving. Hierdoor realiseert ze een vooruitstrevend preventie, verzuim- en re-integratiebeleid zodat een goede inzetbaarheid van medewerkers gewaarborgd blijft en het werkgeversrisico beperkt wordt. Vragen? Stuur een e-mail naar: c.berghuis@besuitable.nl.

Sjoeke van der Bij

Sjoeke van der Bij

Casemanager Regie op Verzuim

Sjoeke is sinds 15 oktober 2022 in dienst bij Be Suitable als casemanager Regie op Verzuim. Zij heeft hiervoor meerdere jaren als Casemanager verzuim bij een arbodienst gewerkt. En ze heeft o.a. ervaring opgedaan als verzuimcoach, HR adviseur en intercedent. Door haar ruime en diverse werkervaring en betrokkenheid is Sjoeke uitstekend in staat om u als werkgever te adviseren op het gebied van HRM, verzuim- en re-integratiebeleid waardoor het werkgeversrisico beperkt wordt. Zij denkt graag met u mee in complexe verzuimvraagstukken en helpt u graag op weg met het zetten van gepaste stappen in een verzuimtraject. Vragen? Stuur een e-mail naar: s.vander.bij@besuitable.nl.

Stan haver

Stan haver

Junior Casemanager

Stan werkt sinds december 2022 bij Be Suitable als Junior Casemanager. Tijdens zijn opleiding Toegepaste Psychologie heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van Arbeid & Organisatiepsychologie. Met een ondernemende vader en moeder als verzekeringsadviseur, kwam het onderwerp verzuim al snel in beeld. Tevens is de functie junior casemanager een gepaste opvolging aan zijn voorgaande opleiding. Met behulp van die kennis kan hij verdieping creëren in zijn vak als junior casemanager. Vragen? Stuur een e-mail naar: s.haver@besuitable.nl.

loraine lentz

loraine lentz

Junior Casemanager Regie op Verzuim

Loraine werkt als Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Zij ondersteunt werkgevers gedurende re-integratietrajecten. Vragen? Stuur een e-mail naar: l.lentz@besuitable.nl.

BERDIEN VAN BENTHEM

BERDIEN VAN BENTHEM

Coördinator Proces en Kwaliteit

Berdien werkt sinds maart 2018 bij Be Suitable. Zij is begonnen als Casemanager om werkgevers te ondersteunen en te adviseren bij lastige verzuimvraagstukken. Naast de master Sociale- en Gezondheidspsychologie heeft zij de opleiding Regie op Verzuim afgerond. Sinds 2021 is ze werkzaam als Coördinator Proces en Kwaliteit binnen Be Suitable om de kwaliteit van dienstverlening te monitoren en te verbeteren. Tevens is zij in die rol betrokken bij ArboNext, dochteronderneming van Nedasco B.V. Vragen? Stuur een e-mail naar: ap.van.benthem@besuitable.nl.

Marc Houtman

Marc Houtman

Manager

Marc Houtman is werkzaam als manager bij Be Suitable. Naast het aansturen van het team en het ontwikkelen van onze dienstverlening, adviseert hij werkgevers op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s. Hij is sinds 2013 geregistreerd Case & Care manager (RCMC®) en heeft veel ervaring op het gebied van risicobeheersing binnen de Nederlandse sociale zekerheid.  Marc is tevens initiatiefnemer van ArboNext, een dochteronderneming van Nedasco Verzekeringen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en mogelijke samenwerking? Neemt contact op met Marc via mj.houtman@besuitable.nl

LAURA Kelder-HENDRIKS

LAURA Kelder-HENDRIKS

Juridisch Consultant

Laura werkt bij Be Suitable als Juridisch Consultant en heeft daarnaast de opleiding Crov® afgerond. Met haar passie voor recht ondersteunt ze u graag in uw (rechts)positie en gaat ze samen met u op zoek naar oplossingen door wet- en regelgeving op de juiste manier te interpreteren. Door haar ervaring met ziekteverzuim en sociale zekerheid weet Laura hoe ze een complex-re-integratiedossier moet benaderen en het verschil te maken. Als Juridisch Consultant richt zij zich op schadelastbeheersing en de diverse belangen bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV. Vragen?
Stuur een e-mail naar: laura@besuitable.nl.