Verzekeraars

Bent u inkomensverzekeraar of hebt u als intermediair een volmacht op het gebied van inkomensverzekeringen? En bent u op zoek naar een samenwerkingspartner op het gebied van ziekteverzuim, sociale zekerheid en WIA Casemanagement? Dan bent u bij Be Suitable aan het juiste adres.

Wij helpen werkgevers met risicobeheersing en het realiseren van besparingen bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Dit doen wij door concrete acties vorm te geven bij werkgevers, onder begeleiding van register casemanagers, arbeidsdeskundigen en juristen.

Mede door de gewijzigde wet- en regelgeving hebben wij onze dienstverlening de afgelopen jaren zodanig ingericht dat u als volmachtverzekeraar met onze expertise schadelast kunt beheersen, ook voor uw klanten.

verzekeraars inkomensverzekeringen volmacht werkgevers sociale zekerheid Be Suitable

VERZEKERING BIJ NEDASCO?

Klanten van Nedasco maken kosteloos gebruik van de dienst Grip&Regie naar Grip&Regie
Expertise Juridisch Sociale Zekerheid dienstverlening op maat Be Suitable

Dienstverlening op maat!

Be Suitable beschikt over diverse specialisten zoals geregistreerde casemanagers (Rccm®/Crov®), arbeidsdeskundigen en juridisch consultants. Door de continue veranderingen binnen de Nederlandse sociale zekerheid hechten wij veel waarde aan het bijhouden van onze kennis.

Ons team van specialisten voldoet aan alle opleidingseisen en streeft naar een zo hoog mogelijk kennisniveau door het volgen van permanente educatie. Op deze manier bieden wij zichtbaar toegevoegde waarde voor adviseurs.

Naast deskundigheid is het kiezen van de juiste aanpak altijd het uitgangspunt voor onze specialisten. Wij inventariseren de specifieke behoefte van u als volmacht en gaan samen aan de slag voor het beste resultaat.

Weten hoe wij te werk gaan?