Vacatures

Kom jij ons team versterken?
Bekijk onze vacatures

Teamleider Be Suitable

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamleider! Ben jij van nature een verbinder en kan jij een team inspireren en motiveren? Vind jij het als leidinggevende een uitdaging om het beste uit het team te halen?  Reageer dan snel.

Functie omschrijving

De Teamleider Be Suitable is een nieuwe functie. Een veelzijdige en uitdagende rol die is ontstaan vanwege groei van ons bedrijf én tegelijk ook van het team. De nieuwe teamleider is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team, is een aanspreekpunt voor collega’s en zal zich bezig houden met het optimaliseren van processen.

Je helpt je collega’s in het team (ca. 12 medewerkers) door middel van coaching en motivering (persoonlijke ontwikkeling) om zo te groeien als mens en collega. Je voert een continu dialoog met je teamgenoten, waaronder de evaluatie- en beoordelingsgesprekken. Daarnaast realiseer je samen met het team afdelingsdoelstellingen die volgen uit de afdelings- en jaarplannen. Tevens ben je een waardige sparringpartner voor de manager.

Binnen deze uitdagende rol coördineer je de werkzaamheden van het team, je signaleert hierbij eventuele knelpunten. Met jouw competenties weet jij als geen ander waar bij te sturen en/of waar af te remmen. Je bent in staat de werksfeer te bevorderen en bent daarnaast proactief in het organiseren van diverse bijeenkomsten.

Binnen het team weet je als geen ander potentieel te zien, en het beste uit je mensen te halen. Doorontwikkeling staat hoog op de agenda.

Als teamleider stuur je een team van (12) specialisten aan zoals casemanagers, arbeidsdeskundigen en juristen. Je faciliteert de specialisten waar nodig en stemt intern af.
Je rapporteert aan de manager diensten binnen Nedasco.

Samen met onze gemotiveerde specialisten willen wij het beste voor onze opdrachtgevers. Je zorgt ervoor dat de samenwerking met externe samenwerkingspartners conform afspraken wordt gerealiseerd.

Functie eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen een groeiende en dynamische organisatie;
 • Bij voorkeur heb je ervaring binnen een arbodienst, of specifieke HRM ervaring;
 • Je bent minimaal 32uur per week beschikbaar;
 • Je hebt veel interesse in mensen en je gelooft in persoonlijke ontwikkeling;
 • Je creëert een veilig leerklimaat waarin fouten worden gezien als leermomenten;
 • Je signaleert knelpunten in onze werkprocessen en doet verbetervoorstellen om deze te optimaliseren;
 • Bij voorkeur heb je kennis van verzuimmanagement of casemanagement.

Wie ben jij?

Je bent een teamspeler, kan goed presteren onder stress en staat met twee benen stevig op de grond. Je straalt rust, ambitie en vertrouwen uit. Mensen zien een natuurlijke motivator en sturende collega. Je haalt plezier uit het motiveren en inspireren van een team bestaande uit specialisten. Je krijgt energie van een open en dynamische sfeer waarbij collega’s ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Je zorgt voor een prettige en betrokken sfeer. Uiteraard beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en kan je als de situatie erom vraagt, de eindbeslissing nemen. Humor en een informele sfeer vinden wij belangrijk.

Wat bieden wij jou?

Als teamleider wordt je onderdeel van een groeiende en ambitieuze organisatie. De bijdrage die je levert waarderen wij en daarom bieden we je:

Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 27 vakantiedagen, korting op verzekeringsproducten, een goed pensioenregeling en een budget om het thuis werken zo comfortabel mogelijk te maken;
Een uitdaging waarbij je impact kan maken met je expertise en de mogelijkheid bij te dragen aan het succes van onze dienstverlening. Uiteraard met hierin je eigen ontwikkeling niet uit het oog te verliezen;
Een centrale werkplek in Nederland, dichtbij het station van Amersfoort en de mogelijkheid thuis te werken;

Over Be Suitable

Be Suitable is de specialist op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. Wij zijn een dochteronderneming van Nedasco, onderdeel van Aegon. Je vindt het een uitdaging om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen. Je deelt je kennis en kunde met je collega’s en vindt het leuk om mee te doen met onze teamactiviteiten.

Bij Be Suitable werken we in een hecht team van specialisten. Je komt in een organisatie die groeiende is. Je komt in een hecht team waarbij we kwaliteit en deskundigheid belangrijk vinden maar gezelligheid en onderling contact ook. We nemen verantwoordelijkheid voor onze eigen persoonlijke ontwikkeling en wordt daar in gefaciliteerd.

Heb je interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk! Solliciteren kan per e-mail naar b.prins@nedasco.nl, voorzien van een CV + motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marc Houtman, Manager bij Be Suitable op telefoonnummer 06-23 70 09 77.

 

Arbeidsdeskundig consultant

Ben je oplossingsgericht, communicatief sterk en wil je deel uitmaken van een groeiende organisatie? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! Voor ons team zijn wij op zoek naar een Arbeidskundig Consultant bij voorkeur woonachtig in de regio Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Wat ga je doen?

Als arbeidsdeskundig consultant bij Be Suitable bestaat het grootste gedeelte van jouw werkweek uit het uitvoeren van arbeidsdeskundige onderzoeken waarbij je adviseert conform WvP over spoor 1 en 2. Daarnaast kan je als arbeidsdeskundige ingezet worden bij het toetsen van verzuimdossiers gedurende het eerste ziektejaar.

Bij Be Suitable vinden we je ontwikkeling belangrijk. Ontwikkeling van onze dienstverlening en van onze arbeidsdeskundigen. Daarom doen we bijvoorbeeld mee aan onderzoeksprojecten, participeren we in werkgroepen van de NVvA en volgen we cursussen. Daardoor borgen we onze kwaliteit en kunnen we nog meer toegevoegde waarde leveren voor onze klanten door al eerder (week 13) bij de verzuimbegeleiding te worden betrokken.

Daarnaast ga je een actieve rol spelen in het optimaliseren van de bestaande processen en onze dienstverlening. Het team is voortdurend in ontwikkeling en ons succes wordt mede bepaald door het up-to-date houden van onze kennis en kwaliteit. Jouw bijdrage aan onze jaardoelstellingen is een belangrijk aspect binnen het team.

Wat neem je mee?

 • Je hebt relevante werkervaring als arbeidsdeskundig Consultant en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Ervaring met WIA-claimbeoordelingen is een pré;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde Arbeidsdeskundige opleiding als basis;
 • Je bent ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsdeskundigen (NVvA) en Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA);
 • Je hebt actuele kennis van verzuim, re-integratie en sociale zekerheid, en weet deze in de praktijk toe te passen.

Wie ben je als persoon?

Je bent een enthousiaste arbeidsdeskundig consultant en beschikt over goed ontwikkelde advies- en communicatievaardigheden. Jouw manier van communiceren sluit aan bij de betrokkenen, is begrijpelijk en foutloos. Dit zowel mondeling, als in geschrifte. Daarnaast ben je klantgericht en in staat passende en oplossingen te bieden, waarbij arbodiensten betrokken zijn.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, veelzijdige en dynamische baan, waarbij je onderdeel wordt van een hecht team vol enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, korting op verzekeringsproducten, een goede pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan het succes van onze dienstverlening, met daarbij je eigen ontwikkeling niet uit het oog te verliezen;

Over Be Suitable

Be Suitable is de specialist op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. Wij zijn een dochteronderneming van Nedasco, onderdeel van Aegon. Je vindt het een uitdaging om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen. Je deelt je kennis en kunde met je collega’s en vindt het leuk om mee te doen met onze teamactiviteiten.

Bij Be Suitable werken we in een hecht team van specialisten. Je komt in een organisatie die groeiende is. We zijn nu met 12 collega’s (7 register casemanagers, 2 arbeidsdeskundigen, een juridisch consultant, een supportmedewerker en een manager) maar we breiden uit! Je komt in een hecht team waarbij we kwaliteit en deskundigheid belangrijk vinden maar gezelligheid en onderling contact ook. We nemen verantwoordelijkheid voor onze eigen persoonlijke ontwikkeling en je krijgt daar ook ruimte voor.

Heb je interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk! Solliciteren kan per e-mail naar marc@besuitable.nl, voorzien van een CV + motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marc Houtman, Manager bij Be Suitable op telefoonnummer 06-23700977

 

Commercieel medewerker

Beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht en zet jij graag je commerciële skills in binnen casemanagement? Onze organisatie groeit en daarom zijn we op zoek naar een nieuw commercieel talent ter uitbreiding van ons team!

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker Verzuim ben je het eerste aanspreekpunt voor prospects die ons telefonisch en digitaal benaderen. Onze geregistreerde casemanagers zijn niet altijd in de eerste lijn aanwezig. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het contact met reeds aangesloten klanten. Gedurende dit contact ga je informeren, enthousiasmeren en kijk je naar de mogelijkheid tot uitbreiding van de diensten die wij reeds hebben met de samenwerkingspartners. Je luistert goed en bent hierdoor in staat om wensen van werkgevers te vertalen naar kansen. Deze kansen verwerk je zelf, waardoor ook het opstarten en de administratieve verwerking van offertetrajecten bij jou komen te liggen. Uiteraard schakel je hiervoor ook met je collega’s en ondersteun je je team waar mogelijk met marketing, sales en het organiseren van workshops en evenementen.

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante (commerciële) werkervaring;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en krijgt energie van het ondersteunen van prospects;
 • Daarnaast is kennis van arbo, verzuim en sociale zekerheid is een pré;
 • En is het een pluspunt wanneer je reeds eerder gewerkt hebt met software van Exact.

Wie ben je als persoon?

Je bent een enthousiaste collega met een gezonde dosis resultaatgerichtheid en past hiermee goed binnen ons team. Jij bent in staat goed te luisteren naar de behoefte van werkgever en weet daardoor kansen te creëren en te benutten. Jouw inlevingsvermogen is uitstekend en je bent een expert in het luisteren, samenvatten en doorvragen. Je beschikt over uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden. Je bent proactief in woord en daad en behoudt in een hectische situatie altijd het overzicht.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, veelzijdige en dynamische baan, waarbij je onderdeel wordt van een hecht team vol enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, korting op verzekeringsproducten, een goede pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan het succes van onze dienstverlening, met daarbij je eigen ontwikkeling niet uit het oog te verliezen;
 • Een centrale werkplek in Nederland, dicht bij het station van Amersfoort en de mogelijkheid vanuit huis te werken.

Over Be Suitable

Be Suitable is als register casemanagementbureau een dochteronderneming van Nedasco, onderdeel van Aegon.  Be Suitable beschikt als zelfstandige entiteit over diverse specialisten zoals een; register casemanager, arbeidsdeskundige en juriste met kennis van de sociale wet- en regelgeving. Be Suitable beperkt de risico’s van verzuim, ZW en WIA door de focus te houden op de belangen en wettelijke mogelijkheden van u als werkgever maar ook het toekomstperspectief van de (ex)werknemer bij (langdurig) verzuim. 

Interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk! Solliciteren kan per e-mail naar marc@besuitable.nl, voorzien van een CV + motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marc Houtman, Manager bij Be Suitable op telefoonnummer 06- 23 70 09 77.

Support medewerker verzuim

Be Suitable helpt werkgevers met ziekteverzuim, re-integratie- en sociale zekerheidsvraagstukken. Ben je accuraat, klantgericht en in staat het administratieve overzicht te bewaren? Krijg je energie van een drukke maar afwisselende werkdag met veel planningswerkzaamheden? Ben je ook nog eens minimaal 28 uur beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Onze aangesloten werkgevers hebben de beschikking over (register) casemanagers, arbeidsdeskundigen en juridisch consultants. Om te zorgen dat onze specialisten zich kunnen focussen op de juiste begeleiding wordt de support medewerker verzuim ingezet als eerste aanspreekpunt voor werkgever. Je bent het visitekaartje van de organisatie. Je beantwoordt vragen over onze dienstverlening, helpt de werkgever of verzekeraar met de juiste vervolgacties bij verzuimbegeleiding en betrekt de specialisten waar nodig.

Je bent dagelijks bezig met het inplannen, verzamelen van de juiste informatie voor onze specialisten die worden ingezet bij werkgever. Je bewaakt de termijnen die zijn opgesteld door de organisatie. Je verwerkt e-mails over offertes en belt deze actief na. Ook het accuraat administratief verwerken van inkomende e-mail en post behoort tot de werkzaamheden. Kortom, met jouw inzet ben je drijvende kracht achter onze specialisten.

Wat neem je mee?

 • Ook beschik je over sterke mondelinge- en communicatieve vaardigheden, wordt je karakter gekenmerkt door je improvisatietalent en ben je administratief zorgvuldig van aard;
 • Ervaring binnen de arbo- en verzuimbranche (incl. verzuimregistratiesystemen) is een pré.

Wat bieden wij jou?

Als support medewerker wordt je onderdeel van een groeiende en ambitieuze organisatie. De bijdrage die je levert waarderen wij en daarom bieden we je:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 27 vakantiedagen, korting op verzekeringsproducten, een goed pensioenregeling en een budget om het thuis werken zo comfortabel mogelijk te maken;
 • Een uitdaging waarbij je impact kan maken met je expertise en de mogelijkheid bij te dragen aan het succes van onze dienstverlening. Uiteraard met hierin je eigen ontwikkeling niet uit het oog te verliezen;
 • Een centrale werkplek in Nederland, dichtbij het station van Amersfoort en de mogelijkheid thuis te werken;

Over Be Suitable

Be Suitable is de specialist op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. Wij zijn een dochteronderneming van Nedasco, onderdeel van Aegon. Je vindt het een uitdaging om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen. Je deelt je kennis en kunde met je collega’s en vindt het leuk om mee te doen met onze teamactiviteiten.

Bij Be Suitable werken we in een hecht team van specialisten. Je komt in een organisatie die groeiende is. Je komt in een hecht team waarbij we kwaliteit en deskundigheid belangrijk vinden maar gezelligheid en onderling contact ook. We nemen verantwoordelijkheid voor onze eigen persoonlijke ontwikkeling en wordt daar in gefaciliteerd.

Heb je interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk! Solliciteren kan per e-mail naar b.prins@nedasco.nl voorzien van een CV + motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marc Houtman, Manager bij Be Suitable op telefoonnummer 06-23700977.

Nieuwe openstaande vacatures bij Be suitable