Besparingscheck loonkosten

Loonkosten is één van de grootste kostenposten van uw organisatie. Dat is niet nieuw. Maar wist u dat de kans groot is dat u teveel betaalt voor uw sociale verzekeringspremies of zelfs loonkostenvoordelen laat liggen? Denk daarbij aan no risk polissen, subsidies of een onjuist vastgestelde Whk premie. Wij nemen de besparingsmogelijkheden voor u onder de loep.

Besparingsmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om besparingen te realiseren. Een paar voorbeelden:

Financiële regelingen

Maakt u optimaal gebruik van de loonkostenvoordelen, kortings- en subsidiemogelijkheden die er bij het UWV en de belastingdienst gelden?

Premie werkhervattingskas (Whk)

Er komen nog wel eens onjuistheden voor in het percentage Whk dat u dient te betalen. Wij controleren of deze juist is berekend. Dit doen wij aan de hand van de Whk-beschikking die u jaarlijks krijgt.

WGA- en ZW-eigenrisicodrager schap

Wij maken een analyse of het financieel en organisatorisch aantrekkelijk is om eigenrisicodrager te worden. Er komt naast de financiële analyse ook organisatorisch veel kijken bij de keuze om wel of geen eigenrisicodrager te worden voor de WGA- en ZW- risico’s en de uiteindelijke uitvoering hiervan. Reden genoeg om een organisatie analyse te laten uitvoeren door een register casemanager met kennis en ervaring op dit gebied.

Wij geven inzicht in besparingen

Alle onterechte sociale verzekeringspremies en onbenutte besparingsmogelijkheden worden helder voor u in kaart gebracht. U ontvangt een overzichtelijke eindrapportage. Daarmee bent u ook in staat om in het vervolg de meeste zaken zelf op te pakken.

‘No cure, no pay’ of uurtarief

Wij voeren onze werkzaamheden uit op basis van een uurtarief of ‘no cure no pay’. Dit laatste houdt in dat u 30% van de gerealiseerde besparing betaalt als wij een besparing hebben gerealiseerd.

Levert onze besparingscheck niets op? Dan betaalt u met ‘no cure, no pay’ vanzelfsprekend ook niets.

Onze werkwijze

mt|looks_one|

Intake gesprek

mt|looks_two|

Opvragen

en inzicht in documenten organisatie

mt|looks_3|

Rapportage

over besparingsmogelijkheden

mt|looks_4|

Adviezen

voor jaarlijkse controle