OVER ONS

Wij helpen werkgevers met verzuim, re-integratie- en sociale zekerheidsvraagstukken. Wij zijn het verlengstuk van de ondernemer, HR adviseur of directie. Met onze aanpak krijgt werkgever grip op complex verzuim en worden kosten structureel verlaagd. Onze organisatie beschikt over (register) casemanagers, arbeidsdeskundigen en juristen met kennis van de sociale wet- en regelgeving.

De wereld van verzuim, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid is complex en vereist veel kennis van de sociale wet- en regelgeving. De financiële verantwoordelijkheid voor verzuim en arbeidsongeschiktheid van werknemers is voor een groot deel door de overheid bij werkgevers neergelegd. Als ‘regisseur’ focussen wij ons op de belangen en het toekomstperspectief van zowel werkgever als werknemer. Door onze kennis en benadering dragen onze adviezen bij aan de structurele inzetbaarheid van werknemers maar ook aan de continuïteit van een onderneming. Wij zoeken hoe werkgevers binnen hun organisatie kunnen besparen op beïnvloedbare geldstromen in de sociale zekerheid.

Nedasco Verzekeringen
Be Suitable is een 100% dochteronderneming van serviceprovider Nedasco. Nedasco is een intermediair tussen verzekeraars en financieel adviseurs. Met volmachten van bijna alle verzekeraars behoort Nedasco tot de grootste serviceproviders in schade en inkomen. Nedasco is een krachtig inkooploket van verzekeringen met volledige keuzevrijheid voor financieel adviseurs.

HET TEAM VAN BE SUITABLE

Pui Tseng

Pui Tseng

Supportmedewerker Verzuim

Pui is als supportmedewerker verzuim het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. Zij denkt graag met u mee over het soort dienstverlening dat bij uw bedrijf en/of uw vraag past. Daarbij schakelt zij de juiste professionals in die u kunnen ondersteunen. Ook ondersteunt Pui haar collega aan het front met betrekking tot vragen over verzuim en re-integratie. Vragen? Stuur een e-mail naar: p.tseng@besuitable.nl. 

Erica van Zetten

Erica van Zetten

Supportmedewerker Verzuim

Erica verricht als supportmedewerker verzuim ondersteunende, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Zij is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, opdrachtgevers of aangesloten providers en fungeert als vraagbaak en luisterend oor voor onze klanten. Achter de schermen zorgt Erica ervoor dat alles bij Be Suitable soepel verloopt. Vragen? Stuur een e-mail naar: e.van.zetten@besuitable.nl

Veerle Tijssen

Veerle Tijssen

Arbeidsdeskundig Consultant (gecertificeerd en geregistreerd)

Veerle is sinds september 2019 werkzaam bij Be Suitable als Arbeidsdeskundig Consultant. Veerle is een gecertificeerd (Hobéon) en geregistreerd (SRA) arbeidsdeskundige. Daarnaast heeft zij de opleiding tot specialist taakdelegatie afgerond. Veerle heeft ruime ervaring binnen diverse organisaties in HR functies op verschillende niveaus. Vanuit een interesse in ieder mens kijkt Veerle bij elk arbeidsdeskundig onderzoek naar het beste voor werkgever en werknemer. Daarbij is haar doel altijd duurzame re-integratie. Vragen? Stuur een e-mail naar: v.tijssen@besuitable.nl

Linda van der Burg

Linda van der Burg

Arbeidsdeskundig Consultant

Linda werkt bij Be Suitable als Arbeidsdeskundig Consultant. Zij is een geregistreerde (SRA) Arbeidsdeskundige en heeft een master in Bedrijfskunde. Deze combinatie maakt dat zij graag het probleem op tafel wil hebben om de juiste stappen in de re-integratie te adviseren waarbij er rekening wordt gehouden met de Wet Verbetering Poortwachter. Met haar optimisme en passie is zij erop gericht om een verantwoorde en duurzame terugkeer naar werk te realiseren. Zij heeft werkervaring als Arbeidsdeskundige bij andere arbodiensten en is ook werkzaam geweest in andere functies/branches o.a.: bank- en verzekeringsorganisaties, autoverhuur, toerisme en in de uitgeverij. Linda houdt zich iedere dag bezig met mensen en de belangrijke rol die werk in het welzijn van werknemers speelt. Heeft u verzuimvraagstukken of wilt u adviezen op het gebied van hoe verzuim kan worden voorkomen? Stuur een e-mail naar: mam.vander.burg@besuitable.nl

Anike Alvarenga

Anike Alvarenga

Register Casemanager

Anike is sinds december 2014 werkzaam bij Be Suitable als Register Casemanager en heeft de opleiding Rccm© afgerond. Haar HR-achtergrond helpt om een betere voorstelling te maken van verzuimsituaties. Zij stelt met haar betrokkenheid alles in het werk om lastige re-integratievraagstukken snel in goede banen te leiden en te voldoen aan eisen uit de Wet Verbetering Poortwachter. Ook verzorgt zij de begeleiding van werkgevers met een WGA Eigenrisicodragersverzekering om instroom te voorkomen en uitstroom te versnellen. Vragen? Stuur een e-mail naar: a.alvarenga@besuitable.nl.

Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Casemanager Regie op Verzuim

Melek werkt sinds maart 2019 bij Be Suitable als Casemanager Regie op Verzuim. Naast haar bachelor Gezondheidswetenschappen, heeft zij de opleiding Regie op Verzuim afgerond. Met behulp van deze kennis kan zij verdieping creëren in haar kennis op het gebied van verzuimvraagstukken. Naast het begeleiden van werkgevers bij ziekteverzuim, houdt zij zich bezig met de interne Marketing & Communicatie vraagstukken, cofinanciering en is zij contactpersoon voor arbodiensten. Vragen? Stuur een e-mail naar: m.kuloglu@besuitable.nl.

Caro Berghuis- de Kieviet

Caro Berghuis- de Kieviet

Casemanager Regie op Verzuim

Na jaren als interim HR adviseur en casemanager verzuim voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt, is Caro Berghuis – de Kieviet per 1 juni 2022 werkzaam als Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Caro zorgt ervoor dat uw verzuimdossier strategisch ingericht wordt. Dat doet zij met behulp van haar kennis en kunde op het gebied van HRM, verzuim- en Arbowetgeving. Hierdoor realiseert ze een vooruitstrevend preventie, verzuim- en re-integratiebeleid zodat een goede inzetbaarheid van medewerkers gewaarborgd blijft en het werkgeversrisico beperkt wordt. Vragen? Stuur een e-mail naar: c.berghuis@besuitable.nl.

Caroline van Nieuwenhoven

Caroline van Nieuwenhoven

Casemanager Regie op Verzuim

Caroline werkt sinds april 2019 bij Be Suitable. Hiervoor heeft zij tien jaar gewerkt als re-integratie adviseur en Spoor 2 specialist. In deze rol heeft zij vele werknemers succesvol herplaatst in werk en werkgevers geadviseerd in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en het voorkomen van loonsancties. Ook is Caroline HR-Manager geweest bij diverse (grote) werkgevers. Zij komt graag langs om persoonlijk haar kennis op het gebied van HR, en in het bijzonder van verzuim en re-integratie, te delen. Vragen? Stuur een e-mail naar: ch.van.nieuwenhoven@besuitable.nl.

Stan haver

Stan haver

Junior Casemanager

Stan werkt sinds december 2022 bij Be Suitable als Junior Casemanager. Tijdens zijn opleiding Toegepaste Psychologie heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van Arbeid & Organisatiepsychologie. Met een ondernemende vader en moeder als verzekeringsadviseur, kwam het onderwerp verzuim al snel in beeld. Tevens is de functie junior casemanager een gepaste opvolging aan zijn voorgaande opleiding. Met behulp van die kennis kan hij verdieping creëren in zijn vak als junior casemanager. Vragen? Stuur een e-mail naar: s.haver@besuitable.nl.

NATHALIE TER MORS- BEYAZKAYA

NATHALIE TER MORS- BEYAZKAYA

Junior casemanager

Nathalie werkt sinds mei 2023 als Junior Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Zij ondersteunt en adviseert werkgevers gedurende re-integratietrajecten. Daarnaast verwerkt zij ook de aanvragen die binnenkomen voor cofinanciering. Voor Be Suitable heeft zij de opleiding Human Resource Management afgerond en een aantal jaren ervaring opgedaan binnen het HR werkveld. Vragen?
Stuur een e-mail naar: na.ter.mors-beyazkaya@besuitable.nl.

Sally Muijsert- Cornelissen

Sally Muijsert- Cornelissen

(Ontzorg)Casemanager Regie op Verzuim

Sally is sinds november 2020 in dienst bij Be Suitable als casemanager. Zij is voornamelijk actief in de rol Ontzorgcasemanager. Hiervoor heeft zij voor diverse verzekeringsmaatschappijen gewerkt op het gebied van claims en re-integratie voor bedrijven en zelfstandig ondernemers. In deze rol heeft zij vele werkgevers geadviseerd in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en het voorkomen van loonsancties. Zij denkt graag met u mee op het gebied van preventie en (complexe) verzuimvraagstukken. Sally helpt u graag op weg met het zetten van de gepaste stappen in een verzuimtraject. Vragen? Stuur een e-mail naar: sjr.muijsert@besuitable.nl

Sjoeke van der Bij

Sjoeke van der Bij

(Ontzorg)Casemanager Regie op Verzuim

Sjoeke is sinds 15 oktober 2022 in dienst bij Be Suitable als casemanager Regie op Verzuim. Zij heeft hiervoor meerdere jaren als Casemanager verzuim bij een arbodienst gewerkt. En ze heeft o.a. ervaring opgedaan als verzuimcoach, HR adviseur en intercedent. Door haar ruime en diverse werkervaring en betrokkenheid is Sjoeke uitstekend in staat om u als werkgever te adviseren op het gebied van HRM, verzuim- en re-integratiebeleid waardoor het werkgeversrisico beperkt wordt. Zij denkt graag met u mee in complexe verzuimvraagstukken en helpt u graag op weg met het zetten van gepaste stappen in een verzuimtraject. Vragen? Stuur een e-mail naar: s.vander.bij@besuitable.nl.

ruth brokken

ruth brokken

(Ontzorg)Casemanager Regie op Verzuim

Ruth is sinds april 2023 in dienst bij Be Suitable als Casemanager. Zij is voornamelijk actief in de rol Ontzorgcasemanager. Voor Be Suitable heeft zij bij een arbodienst gewerkt en is gestart in de functie van planner en doorgegroeid in de rol als casemanager. Ze hoopt met deze kennis en de opleiding regie op verzuim nog meer diepgang in haar gesprekken te kunnen creëren. Ze helpt u graag op weg met het met het zetten van gepaste stappen in een verzuimtraject. Vragen? Stuur een e-mail naar: r.brokken@besuitable.nl

Marc Houtman

Marc Houtman

Manager

Marc Houtman is werkzaam als manager bij Be Suitable. Naast het aansturen van het team en het ontwikkelen van onze dienstverlening, adviseert hij werkgevers op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s. Hij is sinds 2013 geregistreerd Case & Care manager (RCMC®) en heeft veel ervaring op het gebied van risicobeheersing binnen de Nederlandse sociale zekerheid.  Marc is tevens initiatiefnemer van ArboNext, een dochteronderneming van Nedasco B.V. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en mogelijke samenwerking? Neemt contact op met Marc via mj.houtman@besuitable.nl

BERDIEN VAN BENTHEM

BERDIEN VAN BENTHEM

Coördinator Proces en Kwaliteit

Berdien werkt sinds maart 2018 bij Be Suitable. Zij is begonnen als Casemanager om werkgevers te ondersteunen en te adviseren bij lastige verzuimvraagstukken. Naast de master Sociale- en Gezondheidspsychologie heeft zij de opleiding Regie op Verzuim afgerond. Sinds 2021 is ze werkzaam als Coördinator Proces en Kwaliteit binnen Be Suitable om de kwaliteit van dienstverlening te monitoren en te verbeteren. Tevens is zij in die rol betrokken bij ArboNext, dochteronderneming van Nedasco B.V. Vragen? Stuur een e-mail naar: ap.van.benthem@besuitable.nl.

LAURA Kelder-HENDRIKS

LAURA Kelder-HENDRIKS

Juridisch Consultant

Laura werkt bij Be Suitable als Juridisch Consultant en heeft daarnaast de opleiding Crov® afgerond. Met haar passie voor recht ondersteunt ze u graag in uw (rechts)positie en gaat ze samen met u op zoek naar oplossingen door wet- en regelgeving op de juiste manier te interpreteren. Door haar ervaring met ziekteverzuim en sociale zekerheid weet Laura hoe ze een complex-re-integratiedossier moet benaderen en het verschil te maken. Als Juridisch Consultant richt zij zich op schadelastbeheersing en de diverse belangen bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV. Vragen?
Stuur een e-mail naar: laura@besuitable.nl.

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk onze vacatures. 

nieuwe baan

Privacy Statement Be Suitable B.V.

Over privacy mag wat Be Suitable betreft geen onduidelijkheid bestaan. Helemaal omdat wij met bijzondere persoonsgegevens werken. Hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan staat in ons (herziene) privacy statement.

Klik op de link naar ons privacy statement om te bekijken welke gegevens we verzamelen, over hoe we die gebruiken en hoe lang we de gegevens bewaren. Om transparante en duidelijke informatie te kunnen geven over de verwerking, hebben we het statement in verschillende hoofdstukken ingedeeld.

Nieuwe vacatures Be Suitable

Referenties

Benieuwd naar de mening van onze klanten over onze dienstverlening en werkwijze?

“Be Suitable staat ons bij tijdens het re-integratietraject of door middel van het aanleveren van specifieke kennis die wij zelf niet (voldoende) in huis hebben. Het doel is altijd een succesvolle re-integratie of een succesvolle WIA-aanvraag na 2 jaar ziekte.”

Rick Janssen

P&O, Verberne Grondwerken

“Be Suitable heeft al onze WGA-dossiers in behandeling en onderzoekt of voordelen behaald kunen worden voor de werkgever en (ex-)werknemer. Dit heeft reeds meerdere malen geresulteerd in een omzetting van een WGA- naar een IVA-uitkering.”
Chantal Verdonk

Manager P&O, Stoffels Bleijenberg

“Be Suitable heeft veel kennis van zaken van de Wet Verbetering Poorwachter en denkt oplossingsgericht. Daarnaast hebben we advies en hulp gekregen bij het afwikkelen van een vaststellingsovereenkomst voor het beëindigen van een dienstverband.”
Sietske Huijser

HR-Consultant, TWP Containers