Over ons

Wij helpen werkgevers met verzuim, re-integratie- en sociale zekerheidsvraagstukken. Wij zijn het verlengstuk van de ondernemer, HR adviseur of directie. Met onze aanpak krijgt werkgever grip op complex verzuim en worden kosten structureel verlaagd. Onze organisatie beschikt over (register) casemanagers, arbeidsdeskundigen en juristen met kennis van de sociale wet- en regelgeving.

De wereld van verzuim, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid is complex en vereist veel kennis van de sociale wet- en regelgeving. De financiële verantwoordelijkheid voor verzuim en arbeidsongeschiktheid van werknemers is voor een groot deel door de overheid bij werkgevers neergelegd. Als ‘regisseur’ focussen wij ons op de belangen en het toekomstperspectief van zowel werkgever als werknemer. Door onze kennis en benadering dragen onze adviezen bij aan de structurele inzetbaarheid van werknemers maar ook aan de continuïteit van een onderneming. Wij zoeken hoe werkgevers binnen hun organisatie kunnen besparen op beïnvloedbare geldstromen in de sociale zekerheid.

Nedasco Verzekeringen
Be Suitable is een 100% dochteronderneming van serviceprovider Nedasco. Nedasco is een intermediair tussen verzekeraars en financieel adviseurs. Met volmachten van bijna alle verzekeraars behoort Nedasco tot de grootste serviceproviders in schade en inkomen. Nedasco is een krachtig inkooploket van verzekeringen met volledige keuzevrijheid voor financieel adviseurs.

De specialisten van Be Suitable

Marc Houtman
Melek Kuloglu
Berdien van Benthem
Laura Hendriks
Caro Berghuis- de Kieviet, casemanager
Caro Berghuis- de Kieviet, casemanager
Anike Alvarenga, Register Casemanager bij Be Suitable
Erica van Zetten
Pui Tseng
Veerle Tijssen
Caroline v. Nieuwenhoven, Casemanager Regie op verzuim
Caro Berghuis- de Kieviet, casemanager

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe functie? Kijk of er vacatures zijn bij Be Suitable.

nieuwe baan

Privacy Statement Be Suitable B.V.

Over privacy mag wat Be Suitable betreft geen onduidelijkheid bestaan. Helemaal omdat wij met bijzondere persoonsgegevens werken. Hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan staat in ons (herziene) privacy statement.

Klik op de link naar ons privacy statement om te bekijken welke gegevens we verzamelen, over hoe we die gebruiken en hoe lang we de gegevens bewaren. Om transparante en duidelijke informatie te kunnen geven over de verwerking, hebben we het statement in verschillende hoofdstukken ingedeeld.

Nieuwe vacatures Be Suitable

Referenties

Benieuwd naar de mening van onze klanten over onze dienstverlening en werkwijze?

“Be Suitable staat ons bij tijdens het re-integratietraject of door middel van het aanleveren van specifieke kennis die wij zelf niet (voldoende) in huis hebben. Het doel is altijd een succesvolle re-integratie of een succesvolle WIA-aanvraag na 2 jaar ziekte.”

Rick Janssen

P&O, Verberne Grondwerken

“Be Suitable heeft al onze WGA-dossiers in behandeling en onderzoekt of voordelen behaald kunen worden voor de werkgever en (ex-)werknemer. Dit heeft reeds meerdere malen geresulteerd in een omzetting van een WGA- naar een IVA-uitkering.”
Chantal Verdonk

Manager P&O, Stoffels Bleijenberg

“Be Suitable heeft veel kennis van zaken van de Wet Verbetering Poorwachter en denkt oplossingsgericht. Daarnaast hebben we advies en hulp gekregen bij het afwikkelen van een vaststellingsovereenkomst voor het beëindigen van een dienstverband.”
Sietske Huijser

HR-Consultant, TWP Containers