Vacatures

Kom jij ons team versterken?
Bekijk onze vacatures

Junior Casemanager Regie op Verzuim

Wij zijn op zoek naar een junior casemanager die ons team fulltime wil gaan versterken. Heb jij affiniteit met de sociale zekerheid en met gezondheid en de mens? Ben jij bovendien oplossingsgericht, communicatief sterk en wil je deel uitmaken van een groeiende organisatie met veel ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als junior casemanager ga jij werkgevers en werknemers begeleiden door regie te nemen en te houden in de ontzorg dossiers. Zo kun jij (verdere) praktijkervaring opdoen en verder groeien als casemanager. Je voert verder alle procedurele en beheersmatige zaken uit om de schadelast te beperken voor zowel werkgever als verzekeraar.

Bij Be Suitable vinden we jouw ontwikkeling belangrijk. Ontwikkeling van onze dienstverlening en van onze (junior) casemanagers. We borgen onze kwaliteit door het bijwonen van interne en externe kennissessies, intervisiemomenten en zijn we allemaal aangesloten bij de beroepsvereniging (RNVC/RSC).

Wat neem je mee?

 • Je hebt ervaring in het vakgebied HRM en/of je hebt de opleiding (C)ROV afgerond;
 • Affiniteit met gezondheid en de mens; 
 • Affiniteit met de wetgeving over de sociale zekerheid;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een gedreven, proactieve en gemotiveerde instelling;
 • Goed ontwikkelde adviesvaardigheden en inlevingsvermogen;
 • Een sociale en teamgerichte houding.

Wat bieden wij jou?

 • Een werkplek binnen een hecht team waarbij we kwaliteit en deskundigheid belangrijk vinden maar gezelligheid en onderling contact ook;
 • Ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, korting op verzekeringsproducten, een goed pensioenregeling en een budget om het thuis werken zo comfortabel mogelijk te maken.

Over Be Suitable

Be Suitable is de specialist op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. Wij zijn een dochteronderneming van Nedasco, onderdeel van Aegon. Je komt in een organisatie die groeiende is.

Heb je interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk! Solliciteren kan per e-mail naar marc@besuitable.nl voorzien van een CV + motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marc  Houtman, manager bij Be Suitable, op telefoonnummer 06 – 23 70 09 77.

Arbeidsdeskundig Consultant

Ben je oplossingsgericht, communicatief sterk en wil je deel uitmaken van een groeiende organisatie? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! Voor ons team zijn wij voor de regio Gelderland, Noord-Brabant en Limburg op zoek naar een Arbeidsdeskundig Consultant.

Wat ga je doen?

Als arbeidsdeskundig consultant ben je dé specialist op het gebied van re-integratie en arbeidsmogelijkheden. Je adviseert het MKB over arbeidsmogelijkheden die een verzuim- of WGA verzekering hebben afgesloten bij een inkomensverzekeraar, maar ook het groot bedrijf. Dit betekent dat jij in eerste instantie de re-integratie inspanningen beoordeeld. Je stelt op basis van de vastgestelde belastbaarheid wat de mogelijkheden zijn tot het verrichten van arbeid binnen het eigen bedrijf of daar buiten. Na het gesprek met werkgever en werknemer verwerk je de uitkomsten in een arbeidsdeskundige rapportage conform de richtlijnen van de organisatie. Je onderhoudt actief het contact met de bestaande klanten maar ook arbodiensten. Naast het uitvoeren van volledige onderzoeken word jij als arbeidsdeskundige ingezet in het eerste ziektejaar voor een arbeidsdeskundige toetsing bij een verzuimdossier.

Daarnaast ga je een actieve rol spelen in het optimaliseren van de bestaande processen en onze dienstverlening. Het team is voortdurend in ontwikkeling en ons succes wordt mede bepaald door het up-to-date houden van onze kennis en kwaliteit. Je bijdrage in de doorontwikkelingen van Be Suitable is daarom een belangrijk aspect binnen het team.

Wat neem je mee?

 • Je hebt relevant werkervaring als arbeidsdeskundig Consultant en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde Arbeidsdeskundige opleiding als basis;
 • Je bent ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsdeskundigen (NVvA) en Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA);
 • Je hebt actuele kennis van verzuim, re-intergratie en sociale zekerheid, en weet deze in de praktijk toe te passen.

Wie ben je als persoon?

Je bent een enthousiaste arbeidsdeskundig consultant en beschikt over goed ontwikkelde advies- en communicatievaardigheden. Jouw manier van communiceren sluit aan bij de betrokkenen, is begrijpelijk en tevens foutloos. Dit zowel mondeling, als in geschrift. Daarnaast ben je klantgericht en in staat passende en oplossingen te bieden, waarbij stakeholders betrokken zijn.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, veelzijdige en dynamische baan, waarbij je onderdeel wordt van een hecht team vol enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, korting op verzekeringsproducten, een goede pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan het succes van onze dienstverlening, met daarbij je eigen ontwikkeling niet uit het oog te verliezen;
 • Een centrale werkplek in Nederland, dichtbij het station van Amersfoort en de mogelijkheid vanuit huis te werken.

Over Be Suitable

Be Suitable is de specialist op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. Wij zijn een dochteronderneming van Nedasco, onderdeel van Aegon.  Be Suitable beschikt als zelfstandige entiteit over diverse specialisten zoals een; register casemanager, arbeidsdeskundige en juriste met kennis van de sociale wet- en regelgeving. Be Suitable beperkt de risico’s van verzuim, ZW en WIA door de focus te houden op de belangen en wettelijke mogelijkheden van werkgever maar ook het toekomstperspectief van de (ex)werknemer bij (langdurig) verzuim.

Heb  je interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk! Solliciteren kan per e-mail naar marc@besuitable.nl voorzien van een CV + motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marc  Houtman, manager bij Be Suitable, op telefoonnummer 06 – 23 70 09 77.