Klant: KEP Koeriers B.V.

2 min. lezen

Waarom heeft Kep Koeriers B.V. voor de verzuimontzorgverzekering gekozen?

  Kep Koeriers B.V. heeft voor verzuimontzorgverzekering gekozen , omdat wij een kleine organisatie zijn die op het gebied van ziekte verzuim niet alle kennis in huis heeft.

  Zeker bij langdurige ziekte met alle wetgeving daarom heen, zoals de wet poortwachter, en het vele werk is deze ontzorgdienst van Be Suitable een prettige en leerzame toevoeging voor ons bedrijf.

  Heeft de inzet van de ontzorgmanager aan jouw verwachtingen voldaan?

  Bij Be Suitable krijg je een ontzorgmanager toegewezen, die met en voor jou, maar ook met de zieke werknemers de ziekmelding en het verloop begeleidt. Dus ze heeft gesprekken met de werkgever en werknemer.

  Ik heb dat als zeer prettig ervaren , want daardoor heb je nooit ruis op de lijn en is alles duidelijk voor beide partijen.

  Hoe vond je de samenwerking met de ontzorgmanager van Be Suitable?

  Onze samenwerking met Caroline, onze ontzorgmanager was top. We hadden regelmatig contact en overleg over het verloop, en te nemen stappen over de zieke medewerkers. Ook deze stelde ze dan weer op de hoogte, wat ook zij weer als zeer prettig ervaren hebben. Alle zorgtrajecten zijn op een correcte en prettige manier van samenwerking tot een goed einde gebracht met een Win-Win resultaat .

  Waarom zou je de ontzorgverzekering met de ontzorgmanager van Be Suitable aanraden aan andere werkgevers?

  Als je een relatief klein bedrijf hebt, en je moet als ondernemer alle ballen in de lucht houden (wat zeker in deze tijd erg moeilijk is) dan kun je 1 grote bal van Ziekteverzuim onder de werknemers laten vallen. Want Be Suitable met zijn ontzorgmanagers vangt dit perfect op. En een ander groot voordeel is dat je geen risico’s meer loopt op boetes of misgelopen vergoedingen waar je recht op had. Ze verdienen zich zelf zeer zeker terug.

  Wat had er anders gekund? 

  Ik zou niet weten wat de ontzorgcasemanager beter had kunnen doen. Met mijn beperkte kennis, en haar aanvulling daarop waren we een goed team om alles tot een gezond en werkzaam moment weer te creëren voor de zieke werknemer.

  Het was voor mij een voorrecht om met de ontzorgcasemanager (toen nog Caroline van Nieuwenhoven) samen te mogen werken.

  Contact opnemen

  Contact opnemen

  Wil je contact met ons opnemen?

  Telefoon: 033 – 330 26 93

  E-mail: mail@besuitable.nl

  Gerelateerde klantverhalen

  Klant: Klein Geluk

  Klant: Klein Geluk

  “Ze is kritisch, onafhankelijk en in staat om beide partijen aan te spreken op de verantwoordelijkheden.”