Effectief verzuimbeheer met Be Suitable

Wij zijn jouw partner voor persoonlijk en professioneel verzuim- en re-integratiemanagement.

Bij Be Suitable begrijpen we de complexiteit van verzuim- en re-integratieprocessen. Onze gecertificeerde casemanagers zetten zich in voor effectief verzuimbeheer en een succesvolle re-integratie. Wij staan garant voor een professionele, persoonlijke aanpak die leidt tot aanzienlijke vermindering van verzuim en bijdraagt aan de vitaliteit van uw organisatie.

Belang van een ervaren geregistreerde casemanager

  • Strategische Kostenbesparing: Onze casemanagers zijn gespecialiseerd in het verminderen van verzuim, waardoor u bespaart op de indirecte kosten die samenhangen met werknemersvervanging en -opleiding.
  • Focus op Medewerkerwelzijn: Wij staan werknemers bij met persoonlijke begeleiding voor een gezonde re-integratie, wat leidt tot minder verzuim en een positieve werkcultuur.
  • Duurzame Bedrijfsvoering: Be Suitable’s gecertificeerde casemanagers zijn bedreven in complexe verzuimgevallen en zorgen voor een gestroomlijnd verzuimbeheer dat voortduurt, zelfs als onze directe begeleiding afneemt.

 

Waarom je voor ons kiest

Hoe wij het verschil maken

Kies voor Be Suitable: uw sleutel tot een lager verzuim en een sterkere organisatie. Hier is hoe wij het verschil maken:

Verlaging verzuimpercentage

Efficiënte verzuimbegeleiding voor een structureel lager verzuim

Verkorting verzuimduur

Snellere terugkeer naar werk door proactief casemanagement.

Kosten besparing

Ons casemanagement verlaagt uw kosten door verzuim efficiënt te beheersen.

Verbeterde werknemerservaring

Persoonlijke ondersteuning voor tevreden werknemers.

Onze dienstverlening

Hoe wij u helpen

Juridische compliance
Wij zorgen voor naleving van complexe wet- en regelgeving, waardoor u onnodige sancties voorkomt en meer tijd heeft voor de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Maatwerk met persoonlijke aanpak
Onze casemanagers ontwikkelen maatwerkoplossingen die passen bij de unieke uitdagingen van uw organisatie.

Complete ontzorging
Van analyse tot strategieontwikkeling, wij coördineren het gehele verzuimproces en nemen indien gewenst de leiding. Dit resulteert in een soepeler re-integratieproces met meer aandacht voor het welzijn van je werknemers.

Klaar om verzuimbeheer naar het volgende niveau te tillen?

Onze aanpak

Hoe Be Suitable elke casus grondig analyseert en een effectieve strategie ontwikkelt.

Bij Be Suitable zetten we onze gespecialiseerde STAP-methodiek in voor een transparant en succesvol verzuim- en re-integratiebeleid:

  1. Situatieschets: Elk verzuimgeval wordt nauwkeurig in kaart gebracht door alle relevante informatie te verzamelen, wat de basis vormt voor het ontwikkelen van een passende aanpak.
  2. Tijdsplanning: We ontwerpen een tijdspad dat rekening houdt met alle belangrijke deadlines en afspraken, om zo een vloeiend verzuimbeheerproces te waarborgen.
  3. Actieplan: Gebaseerd op onze analyse, creëren we een actieplan met concrete stappen om verzuim te verminderen en re-integratie te versnellen.
  4. Periodieke evaluatie: Doorlopende evaluaties stellen ons in staat om de voortgang te monitoren en het plan aan te passen voor de beste resultaten.

Voor meer details over onze methodes, bekijk de uitgebreide informatie hier.

Vrijblijvend advies

Klaar om Verzuimbeheer naar een Nieuw Niveau te Tillen?

Vraag een vrijblijvende consultatie aan om te ontdekken hoe Be Suitable op maat gemaakte oplossingen kan bieden voor jouw verzuim- en re-integratie-uitdagingen. We staan klaar om samen te werken aan een gezonde en productieve werkomgeving.

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op via 033 – 330 26 93 of mail@besuitable.nl

Onze klanten

Klantverhalen

Lees hoe onze begeleiding bijdraagt aan het succes van onze klanten in ziektebegeleiding en re-integratie. Hun verhalen belichten onze effectieve aanpak.

Rick Janssen - P&O

H. Verberne Grondwerken B.V.

Be Suitable heeft ons deskundig begeleid bij de ziektebegeleiding van onze medewerkers, volgens de Wet verbetering poortwachter. Hun expertise en ondersteuning in elke stap van het re-integratietraject hebben geleid tot succesvolle uitkomsten, van re-integratie tot WIA-aanvragen. Ontdek meer over onze ervaring hier.

Alya Kemper - Eigenaar

Growing Emmen
Be Suitable ontzorgde ons volledig tijdens een ziektesituatie, met juridische ondersteuning en heldere communicatie die ons vertrouwen gaf. De persoonlijke benadering en de professionele aanpak zorgden voor een correct ziektedossier en gaven ons precies wat we nodig hadden. Lees meer over onze ervaring hier.

Wilma Tap

Klein Geluk

De arbeidsdeskundige van Be Suitable is een betrouwbare adviseur met diepgaande kennis van sociale zekerheid en een professionele, integere aanpak. Haar adviezen zijn helder en betrouwbaar, wat ons veel vertrouwen geeft.” Meer over onze ervaringen leest u hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief