Klant: EversXcellence

2 min. lezen

Wat was de situatie waarbij er contact is geweest met Be Suitable?
Als Nederlander, woonachtig in Zwitserland, heb ik een filiaal van mijn Zwitsers bedrijf in Nederland geopend. Ik had een instantie nodig die mij de juiste adviezen geeft voor een correcte bedrijfsvoering, incl. poortwachter thema’s ezc. in Nederland.

Wat was het uiteindelijke doel waar je naartoe wilde werken?
Ik wil correct aan alle Nederlandse wettige verplichtingen voldoen.

Kan je iets vertellen over de klantbegeleiding van Be Suitable?
Ik werd via het portaal van mijn verzekering gecontacteerd. Heel snel werd er een afspraak via TEAMS gemaakt. Sally was heel goed voorbereid, stelde de juiste vragen en gaf de juiste antwoorden op de vele vragen die ik had. Zij heeft me alle onzekerheid weggenomen.

Hoe vind je de samenwerking verlopen?
De samenwerking is heel prettig en vriendschappelijk, precies zoals ik het wil.

Wat heeft het contact met Be Suitable opgeleverd en was dit het gewenste resultaat?
Ik weet nu precies hoe ik met verzuim moet omgaan, hoe ik het verzuimprotocol gebruiken kan. Ik heb dit kunnen delen met mijn medewerkster en zo duidelijkheid kunnen geven wie wanneer wat doet.

Waarom heb je gekozen voor de MKB Ontzorgverzekering?
Ik heb een goed advies gekregen van een bevriende verzekeringsmakelaar. Hij weet wat ik zoek, en hij heeft me het absoluut optimale advies gegeven.

Zou je Be Suitable aanraden aan andere MKB bedrijven?
Als Nederlander in het buitenland is het onmogelijk de Nederlandse wetten en richtlijnen te kennen. Je hebt iemand nodig die dit precies weet en snel en ongecompliceerd met je kan delen. Be Suitable heeft dit perfect voor mekaar, en ik kan iedereen aanbevelen met Be Suitable samen te werken. (Berts Evers, ondernemer)

Contact opnemen

Contact opnemen

Wil je contact met ons opnemen?

Telefoon: 033 – 330 26 93

E-mail: mail@besuitable.nl

Gerelateerde klantverhalen