Even voorstellen… Ruth Brokken

12-01-2024 | Blog

< 1 min. lezen

Wie ben ik?

Mijn naam is Ruth Brokken, en ik ben per 01-04-2023 in dienst bij
Be Suitable.

Mijn werkervaring

Hiervoor heb ik bijna 4 jaar bij een arbodienst gewerkt. Eerst in de rol van planner en vervolgens ben ik doorgeroeid in de rol van verzuimadviseur.

Wat is mijn rol bij Be Suitable? 

Als Ontzorgmanager ga ik het gesprek aan met werkgever en werknemer en begeleid ik het gehele re-integratieproces tot 2 jaar ziekte. Daarnaast geef ik advies aan werkgevers over de wettelijke verplichtingen die de Wet verbetering Poortwachter eist t.a.v. ziekteverzuim.

Hobby’s

Ik mijn vrije tijd doe ik aan tennis samen met mijn vriend. Ik hou erg van reizen en om die reden leer ik nu de Spaanse taal. Daarnaast hou ik erg van koken en bakken.

Wil je meer over mij weten?

Mail dan naar r.brokken@besuitable.nl

Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Auteur

Melek Kuloglu is Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Dagelijks informeert en adviseert zij werkgevers bij complexe verzuimvraagstukken.

Gerelateerde artikelen

Actievere rol voor werknemers bij WIA-aanvraag

Actievere rol voor werknemers bij WIA-aanvraag

Sinds 8 april 2024 is het WIA-aanvraagformulier van UWV verbeterd. Werknemers kunnen nu zelf documenten uploaden in het formulier. Ook de werking van het formulier wordt beter uitgelegd. Deze wijzigingen heeft UWV doorgevoerd zodat de afhandeling sneller en soepeler verloopt.

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Ben je eigenrisicodrager voor de WGA? Dan kun je maar liefst 10 jaar lang verantwoordelijk blijven voor de WGA-uitkeringen van (ex-)werknemers. Daarbij maakt het niet uit of de werknemer een tijdelijk of vast contract heeft of had.

Als je eigenrisicodrager bent is het belangrijk om de instroom en uitstroom van WGA goed te beheren. Maar hoe doe je dat? En waar vind je de juiste hulp?

0 reacties