Even voorstellen… Caro Berghuis

9-08-2022 | Blog

2 min. lezen

Wie ben ik?

Mijn naam is Caro Berghuis en ik ben op 1 juni 2022 gestart als Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Ik ben getrouwd, moeder van een dochter van 16 en twee stiefzoons van midden twintig die inmiddels hun eigen leven op de rit hebben. We wonen met veel plezier in Amersfoort, dus met de afstand woon-werk zit het wel goed!

Mijn werkervaring

Mijn eerste echte baan was bij het UWV op de medische dienst en vervolgens als claimbeoordelaar WW. Daarna heb ik lange tijd gewerkt als belangenbehartiger voor vakbondsleden bij FNV. Vanaf 2010 heb ik als interim HR adviseur bij diverse bedrijven gewerkt. Een paar jaar geleden heb ik mijn focus als breed inzetbare HR adviseur verlegd naar meer specialistisch casemanagement verzuim en arbeidsrecht. Voordat ik bij Be Suitable werkte heb ik enige tijd als casemanager bij een werkgever gewerkt en daarna bij een arbodienst.

Ik word enthousiast van complexe casuïstiek op het gebied van ziekteverzuim, functioneren, arbeidsconflicten e.d. Graag geef ik advies aan werkgevers, maar ook aan werknemers om tot een werkbare oplossing te komen. Mijn kennis en ervaring kan ik daarbij goed gebruiken.

Wat is mijn rol bij Be Suitable?

Als Casemanager Regie op Verzuim geef ik advies aan werkgevers over de wettelijke verplichtingen die de Wet verbetering Poortwachter eist t.a.v. ziekteverzuim en ondersteun ik het re-integratieproces van zieke werknemers. Het uitgangspunt is om de schadelast voor de werkgever zoveel mogelijk te beperken.

Hobby’s

In mijn vrije tijd speel ik graag piano. Daarnaast ben ik actief als toezichthouder bij een verzorgingstehuis. Verder heb ik het sporten weer opgepakt en wandel veel. Ook vind ik het gezellig om met familie en vrienden af te spreken voor een etentje of een concert.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar Caro@besuitable.nl.

Caro Berghuis- de Kieviet, casemanager
Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Auteur

Melek Kuloglu is Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Dagelijks informeert en adviseert zij werkgevers bij complexe verzuimvraagstukken.

Gerelateerde artikelen

0 reacties