Even voorstellen… Pui Tseng

9-08-2022 | Blog

< 1 min. lezen

Wie ben ik?

Mijn naam is Pui Tseng, 39 jaar en woon in Amersfoort.

Mijn achtergrond?

Ik heb de afgelopen 17 jaar gewerkt bij twee verschillende reisbureaus.

Wat is mijn rol bij Be Suitable?

Ik ben als supportmedewerker verzuim het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. Ik denk graag met klanten mee over het soort dienstverlening dat bij hun bedrijf past. Daarbij schakel ik de juiste professionals in die werkgevers kunnen ondersteunen.

Ook ondersteun ik mijn collega aan het front met betrekking tot vragen over verzuim en re-integratie.

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd probeer ik veel te reizen, reizen is echt mijn passie. Ik heb al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. Verder houd ik erg van lekker uit eten gaan met familie en vrienden.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar Pui@besuitable.nl.

Pui Tseng
Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Auteur

Melek Kuloglu is Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Dagelijks informeert en adviseert zij werkgevers bij complexe verzuimvraagstukken.

Gerelateerde artikelen

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Ben je eigenrisicodrager voor de WGA? Dan kun je maar liefst 10 jaar lang verantwoordelijk blijven voor de WGA-uitkeringen van (ex-)werknemers. Daarbij maakt het niet uit of de werknemer een tijdelijk of vast contract heeft of had.

Als je eigenrisicodrager bent is het belangrijk om de instroom en uitstroom van WGA goed te beheren. Maar hoe doe je dat? En waar vind je de juiste hulp?

0 reacties