Maak kennis met: Nathalie Ter Mors- Beyazkaya

23-08-2023 | Actualiteiten, Blog

< 1 min. lezen

Wie ben ik? 

Mijn naam is Nathalie Ter Mors- Beyazkaya en ik ben op 1 mei 2023 gestart als Junior Casemanager bij Be Suitable. Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn partner in hartje Amersfoort. 

Mijn werkervaring

Na mijn studie (afgerond in 2020) ben ik begonnen als Medewerker HR Services bij het hoofdkantoor van Blokker. Hier was ik samen met drie collega’s verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom de in,- door- en uitstroom van ruim 3000 medewerkers. Na bijna 2,5 jaar gewerkt te hebben bij Blokker was het tijd voor een nieuwe uitdaging!

Wat is mijn rol bij Be Suitable?

Als Junior Casemanager Regie op Verzuim geef ik advies aan werkgevers over de wettelijke verplichtingen die de Wet verbetering Poortwachter eist t.a.v. ziekteverzuim en ondersteun ik het re-integratieproces van zieke werknemers. Het uitgangspunt is om de schadelast voor de werkgever zoveel mogelijk te beperken.

Hobby’s

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ik houd ervan om te reizen en mooie plekken te bezoeken. Verder ben ik altijd in voor een hapje en drankje en spreek ik graag af met mijn vriendinnen en familie. 

Pui Tseng
Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Auteur

Melek Kuloglu is Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Dagelijks informeert en adviseert zij werkgevers bij complexe verzuimvraagstukken.

Gerelateerde artikelen

0 reacties