Even voorstellen… Erica van Zetten

9-08-2022 | Blog

< 1 min. lezen

Wie ben ik?

Mijn naam is Erica van Zetten en ik ben per 01-04-2022 in dienst bij
Be Suitable.

Mijn werkervaring

Hiervoor heb ik 19 jaar als receptioniste bij een orthopedisch schoenmakerij gewerkt. Maar na bijna 20 jaar was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging en dat is zeker gelukt bij Be Suitable.

Wat is mijn rol bij Be Suitable? 

Als supportmedewerker verzuim verricht ik onder andere administratieve, ondersteunde en organisatorische werkzaamheden. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, opdrachtgevers of aangesloten providers.

Het is een veelzijdige en leuke job!

Hobby’s

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn lieve hond en uit eten met mijn vriend. Ook ben ik vaak op het voetbalveld te vinden tenzij er formule 1 is, want dan zitten mijn vriend en ik thuis voor de buis.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar Erica@besuitable.nl

Erica van Zetten
Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Auteur

Melek Kuloglu is Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Dagelijks informeert en adviseert zij werkgevers bij complexe verzuimvraagstukken.

Gerelateerde artikelen

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Ben je eigenrisicodrager voor de WGA? Dan kun je maar liefst 10 jaar lang verantwoordelijk blijven voor de WGA-uitkeringen van (ex-)werknemers. Daarbij maakt het niet uit of de werknemer een tijdelijk of vast contract heeft of had.

Als je eigenrisicodrager bent is het belangrijk om de instroom en uitstroom van WGA goed te beheren. Maar hoe doe je dat? En waar vind je de juiste hulp?

0 reacties