‘Grip op verzuim’ op VVP Event Inkomen

22-09-2017 | Actualiteiten

< 1 min. lezen

Afgelopen woensdag 20 september was Marc Houtman als gastspreker uitgenodigd door moedermaatschappij Nedasco voor de kennissessie ‘meer grip op verzuim’ bij het VVP Event Inkomen.

De behoefte bij zowel adviseurs als werkgevers aan ondersteuning om verzuimkosten te verlagen neemt toe. Hoe kunt u als adviseur het (verzuim)risico goed inventariseren? En daarnaast bepalen wat de beste manier is om meer grip en regie te krijgen op verzuim in een organisatie? Deze, en vele andere, vragen zijn door Marc beantwoord in deze kennissessie.

VVP Event Inkomen gemist, maar wilt u meer weten over de oplossingen?

Melek Kuloglu

Melek Kuloglu

Auteur

Melek Kuloglu is Casemanager Regie op Verzuim bij Be Suitable. Dagelijks informeert en adviseert zij werkgevers bij complexe verzuimvraagstukken.

Gerelateerde artikelen

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Ben je eigenrisicodrager voor de WGA? Dan kun je maar liefst 10 jaar lang verantwoordelijk blijven voor de WGA-uitkeringen van (ex-)werknemers. Daarbij maakt het niet uit of de werknemer een tijdelijk of vast contract heeft of had.

Als je eigenrisicodrager bent is het belangrijk om de instroom en uitstroom van WGA goed te beheren. Maar hoe doe je dat? En waar vind je de juiste hulp?

0 reacties