Bekendmaking winnaars (2) klanttevredenheidsonderzoek 2019

2-03-2019 | Actualiteiten

< 1 min. lezen

Dit jaar heeft Be Suitable een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de verzekerde werkgevers via Nedasco. Dit onderzoek biedt ons veel inzicht in de kennis van werkgevers omtrent het ziekteverzuimproces en de ervaring van werkgevers met onze adviseurs. Hiermee kan onze dienstverlening worden verbeterd.

Veel werkgevers hebben gereageerd op de enquête. Onder deze deelnemers werd een organisatiescan verloot welke op deze website kenbaar gemaakt zou worden. Iedere deelnemer heeft een persoonlijk lotnummer ontvangen in de uitnodiging en de lotnummers 2019BS090 en 2019BS065 zijn de gelukkige winnaars. De winnaars zijn ook telefonisch op de hoogte gesteld.

Behoort u niet tot een van de winnaars maar loopt u vast in het ziekteverzuimproces? Neem contact met ons op!

Marc Houtman

Marc Houtman

Auteur

Marc Houtman is werkzaam als manager bij Be Suitable. Hij stuurt het team aan en ontwikkelt de dienstverlening. Ook adviseert hij werkgevers op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s. Hij is sinds 2013 geregistreerd Case & Care manager (RCMC®) en heeft veel ervaring op het gebied van risicobeheersing binnen de Nederlandse sociale zekerheid. Marc is tevens initiatiefnemer van ArboNext, een dochteronderneming van Nedasco B.V. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en mogelijke samenwerking? Neemt contact op met Marc via mj.houtman@besuitable.nl.

Gerelateerde artikelen

Actievere rol voor werknemers bij WIA-aanvraag

Actievere rol voor werknemers bij WIA-aanvraag

Sinds 8 april 2024 is het WIA-aanvraagformulier van UWV verbeterd. Werknemers kunnen nu zelf documenten uploaden in het formulier. Ook de werking van het formulier wordt beter uitgelegd. Deze wijzigingen heeft UWV doorgevoerd zodat de afhandeling sneller en soepeler verloopt.

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Alles over eigenrisicodrager zijn voor de WGA

Ben je eigenrisicodrager voor de WGA? Dan kun je maar liefst 10 jaar lang verantwoordelijk blijven voor de WGA-uitkeringen van (ex-)werknemers. Daarbij maakt het niet uit of de werknemer een tijdelijk of vast contract heeft of had.

Als je eigenrisicodrager bent is het belangrijk om de instroom en uitstroom van WGA goed te beheren. Maar hoe doe je dat? En waar vind je de juiste hulp?

0 reacties